Fragment este aplicatia gratuita a saptamanii pe App Store

0
287

Pagina principala a App Store in care sunt evidentiate cele mai bune aplicatii din ultima saptamana ce au fost lansate ori actualizate in magazinul de aplicatii a fost reimprospatata de compania Apple in cursul noptii trecute. Pe langa noile sectiuni, categorii si titluri prezentate acolo, avem o noua aplicatie a saptamanii pe care, ca de obicei, Apple o ofera gratuit tuturor utilizatorilor. Fragment este noua aplicatie a saptamanii pe App Store si nu, nu mai vorbim despre inca un joc gratuit, ci despre o grozava aplicatie de fotografie.fragment

Creata de Pixite, dezvoltatorii uneia dintre cele mai bune aplicatii ale anului trecut, Tangent, Fragment este o aplicatie de fotografie inedita pentru dispozitivele iPhone si iPad care transforma orice banala poza intr-o adevarata opera de arta. Folosind un algoritm special creat de catre dezvoltatori, Fragment va adauga in mod automat efecte prismatice asupra fotografiilor tale, facandu-te un artist desavarsit.fragment

La fel ca orice aplicatie de fotografie, Fragment iti permite sa inregistrezi sau sa culegi din albumul Rola film orice fotografie careia doresti sa ii dai un plus de creativitate si frumusete. Trecand mai departe, aplicatia iti va oferi un colaj de cadre, forme si modele ce iti vor fragmenta imaginea, recompunand anumite elemente ale ei. Dupa aplicarea formei, utilizatorii au la dispozitie multiple elementre pentru editarea manuala a colajului, putand roti, redimensiona, incadra, face zoom si decupa orice imagine in functie de dorintele fiecaruia. De asemenea, peste fiecare poza se pot adauga ori ajusta culorile si nivelele astfel incat, daca doresti, fiecare portiune a pozei sa arate diferit de celelalte.

Pe langa binecunoscutele optiuni de partajare a pozelor tale, aplicatia Fragment iti va oferi o extensie pe dispozitivul tau cu iOS 8 direct in aplicatia Poze, facand posibila crearea de fotografii artistice direct din aplicatia preinstalata a iPhone-ului sau iPad-ului tau.

Fragment este disponibila pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad fiind compatibila, insa, numai cu dispozitivele ce ruleaza iOS 7.0 sau o versiune ulterioara. Dimensiunea aplicatiei este de 63,9 MB. Promotia etse valabila pana vinerea viitoare (9 octombrie).

  • Fragment pentru iPhone si iPad – Gratuit (redus de la 1,79 €) – Cumpara acum
- Reclamă -