Skype 7.1 pentru Mac a fost lansat

0
132

Saptamanile trecute, inainte ca versiunea finala a OS X Yosemite sa fie lansata de catre Apple, compania Microsoft lansa o actualizare majora petnru aplicatia Skype adresata Mac-urilor, modificandu-i designul in ideea de a-l face mai apropriat de cel al aplicatiei pentru mobil. Cum, intre timp, OS X 10.10 Yosemite a fost lansat de catre Apple, Microsoft a publicat in cursul zilei de astazi o noua actualizare pentru Skype astfel incat sa se asigure ca aplicatia accepta cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

Skype 7.1 este acum disponibil pentru toti utilizatorii de Mac si, alaturi de compatibilitatea cu OS X Yosemite, actualizarea nu mai aduce prea multe. O alta ultima noutate adusa de aceasta noutate este, potrivit Skype, imbunatatirea profilelor de grup prin usurarea optiunii de copiere a unui link ori de a parasi o conversatie in grup. Mai mult decat atat, actualizarea vine si sa inlature inchiderile subite ale aplicatiei in momentul apelurilor video pe Yosemite, dar si in momentul trimiterii contactelor din rezultatele cautarilor web.

Aplicatia Skype pentru Mac poate fi actualizata accesand meniul Skype>Check for Updates sau poate fi descarcata de pe site-ul web al Skype.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.