Skype 7.0 pentru Mac a fost lansat – iata noutatile

0
460

Dupa ce divizia Skype a companiei Microsoft a lansat in cursul verii o versiune complet redesenata a principalei aplicatii adresata iOS – Skype pentru iPhone – introducand modificari majore de design si functii grozave, acum isi concentreaza atentia asupra computerelor. Rodul muncii de luni de zile a celor de la Skype poate fi cules incepand de astazi de catre toti posesorii de Mac intrucat versiunea 7.0 a aplicatiei lor a fost lansata.skype 7.0

Poate una dintre cele mai importante actualizari primite de aplicatia Skype, in varianta pentru desktop, este reprezentata de aceasta noua versiune care ofera utilizatorilor o experienta mult mai moderna. Urmand filosofia Microsoft conform careia computerele, desktopurile si tabletele trebuie sa aibă fiecare aceeasi interfata, optimizata doar pentru fiecare ecran in parte, cei de la Skype au transformat aplicatia Skype pentru desktop intr-o aplicatie pentru mobil mai mare.

Aplicatia a fost redesenata din temelii in versiunea 7.0, incluzand acum noi pictograme si un nou sablon albastru care trebuie sa ofere o experienta mai bogata pentru conversatii. Pe Mac, aplicatia Skype se potriveste acum mult mai bine cu tot ceea ce inseamna OS X Yosemite si noul design plat al sistemului de operare imprumutat de la iOS 7.0 si iOS 8.0. La fel ca si in cazul OS X Yosemite, redesenarea aplicatiei Skype inseamna si o automata simplificare a intregului mod in care tu interactionezi si folosesti unele dintre cele mai uzuale functii (de exemplu, acum sunt afisate trei butoane mari care permit apelarea voce si video, dar si adaugarea unei alte persoane la conversatie direct de pe pagina conversatiei.skype 7.0

Alaturi de schimbarile majore ale designului, cei de la Skype anunta ca odata cu Skype 7.0 una dintre cele mai importante „probleme” ale aplicatiei pentru desktop a fost simplificata. Mai exact, daca inainte utilizatorii nu puteau trimite mesaje instantanee in timpul conversatiilor video, incepand cu aceasta versiune acest lucru va fi posibil, deoarece intr-o bara laterala din cadrul aceleaiasi ferestre va aparea conversatia ta.

Pe langa noutatile susmentionate, aplicatia Skype ofera acum un sistem de partajare a unor fisiere cum ar fi PDF-urile, mult mai bun, simplu si stabil.

Utilizatorilor de Windows trebuie sa le spunem ca o actualizare la fel de majora pentru aceasta versiune a aplicatiei este pregatita de compania americana in viitorul apropriat, insa va mai trece ceva timp pana cand o veti putea descarca.

Actualizarea la cea mai recenta versiune a Skype poate fi efectuata de catre utilizatorii existenti direct din Skype>Check for Updates… De asemenea, aplicatia pentru Mac actualizata poate fi descarcata si ulterior instalata pe computere direct de pe site-ul Skype.

- Reclamă -