RGB Express este aplicatia gratuita a saptamanii pe App Store

0
219

In aceeasi zi in care operatorii de telefonie mobila din Romania au dat startul unei sesiuni de precomenzi pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple si-a actualizat din nou pagina Recomandate a App Store, promovand, astfel, noi aplicatii lansate ori actualizate in cursul ultimei saptamani, precum si noi categorii de aplicatii utile pentru diferite activitati. Aplicatia gratuita a saptamanii nu putea sa ne lipseasca nici acum si, da, din nou un joc a primit acest titlu important pentru orice dezvoltator. RGB Express este aplicatia gratuita in a urmatoarei saptamani si vorbim despre un joc destul de popular dezvoltat de catre Bad Crane.

RGB Express este un joc de tip puzzle extrem de simplu de jucat, dar care creeaza dependenta. Jocul, similar celor pe care le jucam cu totii in copilarie, te transforma intr-un angajat al unei companii de curierat specializata in livrarea de culori. Iar munca ta nu va fi deloc usoara. Tot ce trebuie sa faci este sa desenezi ruta pe care trebuie sa o parcurga fiecare dintre cele trei camioane disponibile: rosu, verde si albastru intr-un oras destul de intortochiat. In desenarea rutei va trebui sa te asiguri ca fiecare casa va primi pachetul corect si ca masina va parcurge traseul corect pana la destinatie. Dupa stabilirea traseului, tot ce trebuie facut este sa apesi butonul de redare si sa te uiti cum sunt livrate coletele de catre soferii care parcurg cu exactitate ruta aleasa de tine.rgb express

RGB Express include peste 240 de nivele, o coloana sonora „excelenta” si efecte de sunet ilare care te vor face sa te bucuri de gameplay-ul simplu. Trebuie notat ca fiecare dintre nivel include diferite provocari care constau in obstacole ce pot aparea pe trasee si chiar in necesitatea de a muta coletele dintr-un camion intr-altul pe parcursul unei curse.

Jocul este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, fiind compatibil momentan doar cu acelea care ruleaza iOS 6.0 sau o versiune ulterioara. Dimensiunea RGB Express este de 19,8 MB. Pormotia este valabila pana vinerea viitoare (31 octombrie).

  • RGB Express pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.