Apple a inceput deja sa livreze, in tarile in care si-a deschis magazine, primele tablete iPad Air 2 catre consumatorii care le-au precomandat pe data de 16 octombrie. Daca in strainatate utilizatorii intra deja in posesia tabletei, in Romania au fost initiate in ultimele ore mai multe campanii de precomenzi pentru iPad Air 2 la cateva dintre cele mai importante magazine care le vor comercializa.ipad air 2 emag

eMAG este unul dintre primele magazine romanesti care a dat startul in aceasta dimineata unei campanii de precomenzi pentru noul iPad Air 2, anuntand, totodata, si preturile de vanzare. Toate versiunile de iPad Air 2 sunt disponibile pentru precomanda la eMAG (16 GB, 64 GB si 128 GB) in culorile auriu, gri stelar si argintiu. Pretul de pornire? 2379 lei pentru versiunea de 16 GB Doar Wi-Fi sau 2949 lei pentru cea Wi-Fi + Cellular. Preturile celorlalte versiuni sunt listate mai jos, impreuna cu linkurile catre paginile eMAG de unde le puteti precomanda. Poti accesa aceasta pagina pentru a vedea toata oferta de iPad Air 2 la eMAG.

Observam ca pretul iPad Air 2 la eMAG, in versiunile de 64 GB si 128 GB nu a scazut foarte mult (nu la fel de mult ca si la Apple Store – cu 100 €) si cum era normal in conditiile in care versiunea de 32 GB nu mai este la vanzare, iar pretul celei de 64 GB ar trebui sa fie identic versiunii pe care o substituie (32 GB). iPad Air 2 de 64 GB si 128 GB sunt putin mai ieftine decat iPad Air 1 in aceleasi versiuni, dar mult mai scumpe decat iPad Air 1 de 32 GB.ipad air 2 istyle

Situatia este identica si in cazul altor magazine, preturile de la eMAG fiind momentan la fel ca si in cazul iStyle sau Noumax care, de asemenea, au adus tableta in ofertele proprii. iPad Air 2 la iStyle are un pret de pornire de 2379 lei pentru versiunea de 16 GB Doar Wi-Fi si 2950 lei pentru versiunea de 16 GB Wi-Fi + Cellular. iPad Air 2 poate fi precomandat de la iStyle de aici si de la Noumax de aici.

Ceva mai devreme decat ceilalti, QuickMobile a initiat o campanie de precomanda pentru toate iPad-urile Air 2 in versiunile Doar Wi-Fi. Si acest magazin online practica preturile iPad Air 2 intalnite la ceilalti, iar oferta intreaga o puteti urmari aici.

Practic, preturile iPad Air 2 in Romania sunt aceleasi ca si cele ale iPad-ului Air de anul trecut, chiar daca unele versiuni ar fi trebuit sa fie ceva mai ieftine (probabil ca Apple practica preturi mai mari). Desi compania americana a anuntat ca in Romania tableta va ajunge la sfarsitul acestei saptamani, exista sanse destul de mici ca iPad Air 2 sa fie pus in vanzare pana vineri, daca abia acum a fost initiata o campanie de precomenzi. Orange si Vodafone vor lansa, de asemenea, in curand noul iPad, insa nu au anuntat momentan nicio campanie de precomenzi sau preturile tabletei.

- Reclamă -