Apple a lansat un nou serviciu care permite listarea afacerii tale in Hartile Apple

0
197

Apple lucreaza din greu la imbunatatirea propriului sau serviciu de harti pentru iOS si OS X, iar in ultimele luni am aflat ca firma americana isi actualizeaza baza de date zilnic pentru a include corecturi cu privire la problemele semnalate de catre utilizatori. Pentru ca procesul de imbunatatire a hartilor sa fie unul mult mai eficient, in cursul zilei de miercuri americanii au lansat serviciul Apple Maps Connect care permite administratorilor de afaceri mai mici sa isi administreze modul in care sunt afisate propriile intreprinderi pe harti.Captură de ecran din 2014.10.22 la 09.39.20

Administratorii ale caror companii nu au fost inca listate in Apple Maps, au la dispozitie un instrument in care le pot adauga singuri prin oferirea de detalii cu privire la locul in care se afla, activitatea firmei, datele de contact si nu numai. Fie ca sunt adaugate noile afaceri, fie ca sunt editate de catre administratori, ei trebuie sa dovedeasca faptul ca sunt adevaratii proprietari printr-o verificare facuta cu ajutorul unei adrese de e-mail ori a unui apel telefonic.

Dupa ce este confirmat faptul ca persoana care a facut inregistrarea este proprietarul sau gerantul, Apple va incerca sa afiseze informatiile actualizate ori noua afacere in hartile sale in cel mult o saptamana, astfel incat ea sa fie accesibila pentru publicul larg si sa aduca mai multi vizitatori punctului de interes public. Mai mult, in momentul in care hartile Apple stiu de o afacere, Siri o va putea localiza si oferi in sugestiile sale, atragand un numar mai mare de persoane catre ea.Captură de ecran din 2014.10.22 la 10.02.58

Apple Maps Connect mai ofera inca un instrument extrem de important: cartografierea in interior. Instrumentul de cartografiere in interiorul cladirilor se bazeaza pe senzorii iBeacon si permite oamenilor de afaceri sa configureze hartile propriilor organizatii astfel incat utilizatorii Hartilor Apple sa poata obtine itinerarii utile pentru interior. Instrumentul este limitat momentan numai la locatiile care sunt publice, ofera peste tot in interiorul cladirii acces la Wi-Fi si au cel putin 1 milion de vizitatori anual.

Partea mai putin buna este ca serviciul care functioneaza doar pe baza de ID Apple este disponibil momentan numai in Statele Unite ale Americii. Asadar, pentru Romania el nu este prea util inca, iar acesta este un lucru rau. Momentan, Hartile Apple nu afiseaza niciun fel de afacere la noi in tara, iar in afara de cateva locatii publice (cum ar fi: parcuri, gari, statii de metrou), noi nu putem gasi nimic interesant in zona.

- Reclamă -