iOS 8 iti permite sa lasi ecranul principal fara nicio aplicatie

1
846

Ti-ai dorit vreodata sa ai ecranul principal al dispozitivului iPhone fara nicio aplicatie? Poate doar pentru distractie. Poate pentru ca vrei sa iti vezi mai bine imaginea de fundal. Sau poate pentru ca pur si simplu doresti sa ii pacalesti pe cei care iti acceseaza dispozitivul ca el nu are nimic instalat. Indiferent care ar fi motivul pentru care nu vrei sa ai nicio aplicatie afisata pe prima pagina a ecranului principal, incepand cu iOS 8 poti goli aceasta pagina de orice aplicatii si o poti lasa asa.

Cum? Pur si simplu trage toate pictogramele de pe prima pagina a ecranului principal pe a doua sau pe o alta pagina ulterioara. Daca vrei si mai mult, atunci poti sa tragi afara din dock chiar si pe toate cele 4 aplicatii afisate acolo pentru a avea ecranul principal literalmente lipsit de orice fel de pictograma. Nota: nu uita ca la sfarsit sa apesi butonul principal pentru a salva modificarea si lasa ecranul principal fara nicio aplicatie!

Alte pagini ale ecranului principal nu pot fi lasate goale, cel putin o aplicatie fiind necesara pentru a le popula. In schimb prima pagina (sau cea la care revii atunci cand apesi butonul principal de oriunde pe ecranul principal) poate ramane doar cu bara de stare, fundalul si efectul de usoara transparenta al dockului.

Unele versiuni ale iOS 7 au avut o eroare care permitea sa lasi aceeasi prima pagina a ecranului principal lipsita de orice aplicatie, insa totul era posibil doar prin iTunes. Deocamdata nu stim daca aceasta este sau nu o eroare a iOS 8 sau o noua „caracteristica”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.