iOS 8.1 si Apple Pay urmeaza sa fie lansate pe 20 octombrie de catre Apple

0
404

iOS 8.1 beta 1 a fost lansat la inceputul acestei saptamani pentru toti dezvoltatorii de aplicatii inrolati in programul Apple pentru iOS si ofera cateva schimbari si imbunatatiri notabile. Desi inca nu este „la suprafata”, un dezvoltator a descoperit in interiorul codului sursa al iOS 8.1 ca exista referinte si meniuri speciale pentru Apple Pay, ceea ce automat inseamna ca noul sistem de plati va fi lansat odata cu iOS 8.1. Dar cand vor ajunge?

Raspunsul la aceasta intrebare s-ar putea sa ni-l dea chiar Bank Innovation care, citand surse ce cunosc situatia data, sustin ca Apple Pay va fi lansat deodata cu iOS 8.1 pe data de 20 octombrie, intr-o zi de luni. Aceleasi surse sustin, insa, ca orarul exact al lansarii nu a fost stabilit de catre Apple, dar ca Apple Pay va ajunge cu certitudine pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus odata ce iOS 8.1 va fi lansat si disponibil pentru descarcare.

Chiar daca data de 20 a lunii curente nu va coincide cu lansarea iOS 8.1, cu certitudine noua versiune a sistemului de operare va ajunge pana de Halloween si asta deoarece Apple ne anunta ca sistemul sau de plati va sosi cu o actualizare a iOS lansata pe parcursul lunii octombrie.

La fel ca si iOS 8, iOS 8.1 este compatibil cu toate dispozitivele iPhone 4s (sau mai recente), iPad 2 (sau mai recente) si iPod touch generatia a 5-a, insa Apple Pay va fi compatibil doar cu terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus, fiind lansat initial in Statele Unite ale Americii.

O alta mentiune importanta pe marginea acestui subiect este ca iOS 8.1 include compatibilitate cu modele de iPad nelansate ce au Touch ID, iar acestea vor sosi tot in cursul lunii in care tocmai am intrat. Asadar, aceasta versiune noua a iOS ar trebui sa soseasca inainte ca iPad-urile respective sa fie puse in vanzare, deci o conferinta Apple ar trebui, asa cum era de asteptat, sa fie stabilita in jurul datei de 20 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.