Apple a prezentat iPad Air 2, iPad mini 3 si iMac cu ecran Retina 5K in cadrul unei conferinte care a avut loc pe data de 16 octombrie. Cum probabil ai vazut noile produse doar in materialele de prezentare create de catre Apple pentru promovarea lor ori in cateva reclame, probabil ca iti doresti sa le vezi si cum arata si functioneaza in lumea reala.

Din fericire, jurnalistii prezenti la marele eveniment Apple au avut posibilitatea de a merge in camera de testare a noilor produse pentru a vedea de ce sunt in stare noile iMac-uri, ce inseamna un ecran 5K, dar si cea mai subtire tableta din lume. Multi dintre acestia au publicat, dupa, si clipurile video “hands-on” in care isi spun parerile “la cald” si ofera chiar si niste comparatii cu dispozitivele mai vechi (vorbind despre iPad, desigur).

Vorbind despre iMac, majoritatea jurnalistilor prezenti au ramas impresionati nu doar de ecranul sau incredibil de clar si acurat, ci si de performantele computerului care nu are probleme in a duce rezolutia uriasa 5120 x 2880. iMac are un ecran uimitor, iar pozele la portiunile decupate din pozele originale arata “chiar mai bine decat majoritatea imaginilor originale ce ies din camera”.

Lucrurile stau la fel si in cazul iPad Air 2, un dispozitiv pe care multi il vad ca avand un ecran chiar mai bun decat cel al modelelor precedente, cu toate ca rezolutia nu i s-a schimbat. Mai mult, reducerea dimensiunilor ii face pe unii sa creada ca nu mai este loc pentru a mai taia din carcasa iPad Air, dar si ca tableta este chiar mai subtire decat iPad mini 3. In ceea ce priveste camera, unii considera ca imbunatatirile facute de catre Apple sunt suficiente incat sa ofera utilizatorilor posibilitatea de a captura poze chiar si mai bune cu tabletele.

iPad mini 3 nu a starnit prea multe aplauze si nici nu a primit prea multe cuvinte de lauda intrucat, fata de iPad mini 2, nu ofera imbunatatiri semnificative. Mai precis, totul se reduce la implementarea Touch ID si includerea unei versiuni aurii. Upgrade-ul nu este unul important decat pentru utilizatorii care au primul model de iPad mini, iar eu nu sunt singurul care considera ca Apple putea sa implementeze mai multe in nou iPad mini 3.

Primele pareri despre fiecare dintre noile produse Apple sunt bune, insa ramane sa vedem cum vor fi apreciate dupa un timp mai mare de utilizare si intr-un mediu mai putin perfect decat cel creat de Apple pentru prezentarea tabletelor.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.