Dropbox 3.5 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
190

Dropbox este unul dintre cele mai populare servicii de stocare online a fisierelor care a trecut recent prin niste probleme generate, sustin administratorii sai, de utilizatori si nu de software-ul lor. Pentru a muta atentia de la acele aparente probleme de securitate, Dropbox a publicat in cursul zilei de astazi o noua actualizare pentru aplicatia sa de pe App Store, versiunea 3.5 fiind acum disponibila pentru descarcare.

screen568x568Dropbox 3.5 pentru iPhone si iPad permite in sfarsit utilizatorilor sa isi securizeze conturile, daca terminalele lor au iOS 8 ori o versiune ulterioara, cu Touch ID. Asta inseamna, ca vei putea configura un cod de acces pentru Dropbox peste care sa poti trece si cu ajutorul amprentei tale adaugate in Configurarile dispozitivului iPhone 5s (sau mai recent) ori iPad Air 2 sau iPad mini 3. Alaturi de noutatea importanta privind Touch ID, Dropbox anunta ca versiunea 3.5 a aplicatiei sale introduce compatibilitate cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ceea ce inseamna ca in sfarsit toate elementele de pe ecran vor fi afisate la rezolutia optima.

Pe langa noutatile importante susmentionate, Dropbox mai mentioneaza ca a corectat o eroare privind previzualizarea fisierelor RTF in iOS 8, dar si ca a implementat cateva imbunatatiri pentru performante si stabilitate care recomanda actualizarea oricarui utilizator.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.5 a aplicatiei Dropbox, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -