Compania Google a pregatit o serie de actualizari pentru cateva dintre aplicatiile sale de pe platforma iOS. Toate aplicatiile suitei de productivitate a companiei (Sheets, Docs si Slides) au primit actualizari notabile, precum si cunoscuta aplicatie Hangouts.

Actualizarile primite de cele trei aplicatii ale suitei de productivitate Google includ in mai multe noutati, imbunatatiri si corecturi de probleme care ar trebui sa ofere o experienta de utilizare cat se poate de buna. Versiunea 1.1.3 a aplicatiei Google Docs vine cu sectiunea Intrari in cadrul careia vei putea vedea toate documentele partajate de altii cu tine, ofera o compatibilitate sporita pentru tastaturile hardware, cele mai obisnuite scurtaturi pentru tastatura fiind acum recunoscute, si imbunatateste sistemul de copiere si lipire dintre aplicatiile Docs si Slides. Mai mult, aplicatia accepta aplicarea unor stiluri de antet in documente si include numeroase corecturi de probleme si alte imbunatatiri privind performantele. Aplicatia care iti ofera posibilitatea de a crea prezentari – Google Slides – include noua sectiune Intrari pentru vizualizarea prezentarilor partajate cu tine, precum si numeroase corecturi de probleme si imbunatatiri pentru performante. Iar aplicatia care iti ofera posibilitatea de a licra cu foi de calcul – Google Sheets – aduce in versiunea 1.1.3 aceleasi noutati ca si Google Slides.

Aplicatia Google Hangouts pentru iPhone si iPad a fost si ea actualizata in cursul noptii trecute de compania Google. Celebra aplicatie care ofera accesul la una dintre cele mai importante caracteristici ale Google+, Hangouts, permitand comunicarea prin mesaje ori apeluri cu prietenii, este acum disponibila in versiunea 2.3.0. Actualizarea este una relatiov minora, fiind adresata numai dispozitivelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus cu ale caror ecrane este acum compatibila.

  • Google Hangouts pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.