Intr-un interviu publicat pe Facebook in cadrul caruia membrii trupei irlandeze U2 au raspuns intrebarilor puse de fani pe celebra retea de socializare, Bono, solistul trupei, si-a cerut scuze fata de utilizatorii iTunes care au fost suparati pentru faptul ca noul album Songs of Innocence a fost descarcat automat pe dispozitivele lor fara a fi intrebati.

[quote_center]Ups. Um. Imi cer scuze pentru asta.[/quote_center]

Acesta sustine ca ei s-au dus putin prea departe instaland fortat albumul pe toate dispozitivele iOS si in toate bibliotecile iTunes, insa acest lucru s-a produs din cauza unor ingrijorari legate de faptul ca albumul la care au lucrat doi ani “ar putea sa nu fie auzit” de public. Bono mai sustine ca ideea de a descarca albumul automat ii apartine.

Cel mai nou album U2 nu a inregistrat prea mult entuziasm in randul celor peste 500 de milioane de utilizatori iTunes care l-au primit gratuit pana pe data de 13 octombrie. Cum in Romania nu este disponibil iTunes in Cloud, albumul nu a fost descarcat pe dispozitivele iOS sau in biblioteciile iTunes, insa in alte tari acest lucru s-a intamplat. Din cauza criticilor, Apple a creat un instrument pe care utilizatorii il puteau folosi pentru a elimina albumul de pe dispozitivele lor.

Apple a sustinut de mai multe ori ca albumul a inregistrat un succes destul de mare intrucat 26 de milioane de utilizatori au ales sa instaleze albumul dupa descarcare, iar peste 81 de milioane l-au ascultat in cele peste 4 saptamani de disponibilitate gratuita.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.