1Password 5.1 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
129

Nu a trecut foarte mult timp de cand celebra aplicatie de stocare si securizare a parolelor si a altor informatii importante – 1Passworda primit una dintre cele mai importante actualizare de pana acum ce aducea compatibilitate cu iOS 8 si mai multe dintre noile functii. In cursul noptii trecute, cei de la AgileBits au publicat pe App Store versiunea 5.1 a aplicatiei 1Password, iar ea include o serie de imbunatatiri si corecturi facute pe baza feedbackului primit de la utilizatori.

Actualizarea este una destul de importanta, versiunea 5.1 a aplicatiei 1Password fiind compatibila in sfarsit cu noile rezolutii ale ecranelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Trecand mai departe, aplicatia 1Password 5.1 ofera imbunatatiri semnificative pentru Touch ID si codul PIN. Incepand de acum, caracteristica de auto-blocare dupa un anumit timp de inactivitate va functiona atat pentru Master Password, cat si Touch ID / codul PIN, fara a mai crea confuzie in randul utilizatorilor. De asemenea, Portcheiul iCloud va putea fi utilizat pentru stocarea Master Password atunci cand securizarea cu PIN sau Touch ID este activa. Trecand mai departe, aplicatia ofera utilizatorilor posibilitatea de a folosi etichete alaturi de articolele stocate in 1Password, posibilitatea de a alege daca doresc sau nu sa foloseasca tastaturi terte in Configurarile avansate, si nu numai. La final, 1Password 5.1 inlatura cateva dintre cele mai „populare” erori si probleme ce cauzau inchiderea subita a aplicatiei.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.1 a aplicatiei Password, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.