Primele cozi de asteptare a iPhone 6 s-au format deja

0
347

Chiar daca nimeni nu stie cu siguranta ce va fi prezentat in cadrul evenimentului Apple de pe 9 septembrie despre care compania americana „ar dori sa ne poata spune mai multe”, si mai precis cand vor fi lansate produsele prezentate, cateva persoane au format o prima coada de asteptare acum, cu 5 zile inainte de conferinta. In fata faimosului magazin Apple de pe 5th Avenue din New York, persoanele din imaginea de mai sus s-au asezat pe trotuar pentru a astepta lansarea iPhone 6.

Desigur, exista sanse foarte mici ca iPhone 6 sa nu fie prezentat peste 5 zile, insa cine stie cand va ajunge terminalul in magazine? Daca ar pastra traditia ultimilor ani, atunci dupa 10 zile de la prezentare iPhone 6 ar putea ajunge si pe 5th Avenue, ceea ce inseamna ca persoanele de mai sus mai au de asteptat inca 2 saptamani pentru a putea folosi mult-asteptatul telefon. Nu se stie, insa, daca ambele modele de iPhone 6 vor ajunge la mijlocul acestei luni, sau doar modelul cu ecran de 4,7 inch.

In clipul video de mai jos sunt intervievate mai multe persoane care asteapta pentru iPhone 6, doua dintre acestea declarand ca au ajuns inca de pe data de 31 a lunii august, planuind sa stea 19 zile, cu o zi mai mult decat recordul de 18 zile cat au asteptat alte persoane in anii tercuti dupa lansarea produselor Apple. Desigur, aceste persoane nu stau degeaba intrucat anumite firme se ofera sa ii plateasca pentru a promova anumite produse, iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Cei doi, de exemplu, au primit 1.250 $ pentru a promova o aplicatie pentru sanatate. Anul trecut, insa, persoana care a fost prima la coada a primit peste 7.000 $ pentru locul sau.

Asadar, persoanele care stau atat timp la coada nu sunt neaparat fanatice, ci mai degraba profita de ocazie pentru a face destul de multi bani. Desigur, exemplul acestora va fi urmat si de altii mai ales ca acum totul a devenit public, insa cei mai multi se vor aseza la cozi in momentul in care Apple va anunta data lansarii iPhone 6.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.