Skype 5.4 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
129

Microsoft a publicat in cursul acestei dupa-amieze o actualizare cat se poate de importanta pentru una dintre versiunile uneia dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie si apeluri video/voce din intreaga lume – Skype. Aplicatia Skype pentru iPhone si iPod touch este acum disponibila in versiunea 5.4 pe App Store si vine cu o serie de noutati, dintre care una va incanta pe cea mai mare parte a utilizatorilor.

skype teleconferinteSkype 5.4 permite in sfarsit utilizatorilor sa efectueze teleconferinte gratuite, prin intermediul unei conexiuni la Internet. Functia de apeluri in grup a aplicatiei Skype accepta conversatiile intre 4 persoane, iar din orice apel ai efectua (voce sau video), vei avea un buton care iti va permite sa adaugi inca una sau mai multe persoane la apelul curent (interfata de apel a fost modificata pentru a include noul buton, similar celui din intervata apelant a aplicatiei Telefon de pe iPhone). Din pacate, cel putin momentan, aplicatia Skype nu le permite utilizatorilor sa efectueze de pe mobil si apeluri video in grup, asa cum permite versiunea pentru desktop a ei. Trecand mai departe, Skype 5.4 mai aduce afisarea notificarilor cu privire la noile mesaje oriunde te-ai afla in interiorul aplicatiei si imbunatateste fiabilitatea. De asemenea, rotorul VoiceOver va permite stergerea conversatiilor recente, iar la final ramand de mentionat imbunatatirile generale pentru diverse functii ale aplicatiei.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.4 a aplicatiei Skype, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -