Una dintre functiile indragite de consumatori pe care iOS 8 le aduce sunt tastaturile terte. Practic, Apple a implementat in iOS o serie de API-uri care permit dezvoltatorilor sa creeze tastaturi pe care noi le vom putea folosi in orice aplicatie fie ea preinstalata sau nu. Pana in momentul de fata au fost lansate cateva astfel de tastaturi destul de bune, cum ar fi SwiftKey sau Fleksy, insa ele erau destul de traditionale indiferent de stilul de tiparire oferit.

Astazi, insa, cei de la Riffsy au publicat pe App Store o tastatura diferita de toate celelalte. GIF Keyboard nu este chiar o tastatura in propriul sens al cuvantului, deoarece a dezvoltatorul ei a ales sa inlocuiasca tastele propriu zise cu imagini animate pe care le putem trimite rapid prietenilor prin iMessage sau alte aplicatii compatibile.

Tastatura GIF functioneaza oarecum asemanator cu cea Emoji care vine preinstalata in iOS, organizand fiecare dintre animatiile disponibile dupa diferite categorii. Si da, aplicatia contine suficient de multe categorii si imagini incat este aproape imposibil sa nu gasesti animatia perfecta pentru a da o replica ce va smulge macar un zambet de pe buzele destinatarului. Iar daca ai descoperit ca nu curpinde toate animatiile dorite sau stii tu cateva imagini GIF pe care ai vrea sa le ai mereu la indemana pentru a le trimite, atunci trebuie sa stii ca GIF Keyboard se foloseste de extensiile iOS 8 pentru a-ti permite sa salvezi din Safari orice animatie doresti direct in tastatura.

Asadar, in cazul in care erai in cautarea unei tastaturi diferite sau a unei solutii prin care sa iti poti impresiona prietenii, atunci GIF Keyboard este solutia la care trebuie sa apelezi mai ales ca tastatura este disponibila gratuit pe App Store.

GIF Keyboard este disponibila pe App Store sub forma unei aplicatii universale pentru iPhone si iPad, fiind compatibila numai cu dispozitivele ce ruleaza iOS 8. Dimensiunea aplicatiei este de 9,5 MB.

  • GIF Keyboard pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.