Apple va avea cel mai verde sediu de birouri din lume

0
279

De la venirea lui Tim Cook la carma companiei, Apple este mai preocupata decat oricand de protectia mediului inconjurator facand un progres extrem de important in ceea ce priveste utilizarea de energie regenerabila. Data fiind aceasta grija fata de tot ceea ce ne inconjoara, directorul general al companiei americane a fost invitat si a participat la conferinta despre mediu “Climate Week” din New York pentru a vorbi despre interesul companiei americane de a conserva planeta pe care noi traim.

In timpul interviului, Tim Cook a facut si cateva declaratii interesante, cum ar fi cea potrivit careia Apple va avea, ceea ce crede el ca va fi, cea mai verde cladire de pe planeta: “Construin un nou sediu care va fi, cred, cea mai verde cladire de pe planeta.” Desigur, Cook face referire directa la Apple Campus 2 – un campus cu adevarat impresionant si inovativ.

Declaratia vine in contextul discutiilor purtate in legatura cu eforturile Apple de a monitoriza impactul asupra mediului nu doar al propriilor fabrici, ci si al intregului lant de furnizori astfel incat sa reduca amprenta de carbon ale celorlalte fabrici. Stim deja ca Apple are numeroasecentre de date care primesc energie 100% verde, dar si cateva magazine care se bazeza pe energia regenerabila.

In prima parte a acestui an, compania Apple a fost laudata pentru eforturile sale de a proteja mediul inconjurator si a lansat un amplu raport legat de modalitatile prin care incearca sa protejeze planeta.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.