U2 a fost, intr-adevar, invitatul special al conferintei Apple de pe 9 septembrie, celebra formatie britanica fiind adusa de catre Apple pe scena pentru a canta melodiile celui mai nou album al lor – Songs of Innocence. Aceasta zi coincide si cu lasarea noului album U2, iar Apple si formatia irlandeza au colaborat pentru a aduce cator mai multi dintre utilizatori noul album. Rezultatul? Songs of Innocence va fi oferit gratuit tuturor utilizatorilor iTunes pana pe data de 13 octombrie. Tot pana la acea data, albumul va fi disponibil doar in iTunes.

Utilizatorii iTunes din 119 tari (da, inclusiv Romania), vor putea descarca albumul gratuit in propria biblioteca muzicala. Albumul va fi redat gratuit si in iTunes Radio si Beats Music pentru utilizatorii din tarile in care aceste servicii sunt disponibile.

Albumul poate fi descarcat acum de pe iPhone, iPad, Mac sau PC accesand acest link si va recomand sa profitati de oferta. Pe iOS albumul va aparea in aplicatia Muzica, la fel si in iTunes, alaturi de un pictograma “cloud” pe care va trebui sa o atingi pentru a-l instala albumul. Toate melodiile pot fi ascultate gratuit fara a fi descarcate, insa doar pana pe 13 octombrie. Apple a publicat, de asemenea, si o reclama pentru aceasta promotie.

https://www.youtube.com/watch?v=nXJz3C12bWs

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.