In cadrul evenimentului special al Apple organizat astazi, 9 septembrie, Apple a anuntat, pe langa iPhone 6, iPhone 6 Plus si, da, Apple Watch, data la care vor publica iOS 8. Stiu ca foarte multi dintre voi asteapta sa instaleze pe propriile dispozitive iPhone, iPad si ipOd touch iOS 8, iar vestea pe care am primit-o acum este una cat se poate de grozava.

Versiunea finala a iOS 8 va putea fi descarcata de catre toti utilizatorii care detin iPhone 4s (sau un model mai recent), iPad 2 (sau o versiune mai recenta) si iPod touch generatia a 5-a pe data de 17 septembrie. Asta inseamna ca miercurea viitoare, cu doua zile inainte ca iPhone 6 si iPhone 6 Plus sa fie puse in vanzare, cu totii vom putea instala iOS 8 pe terminalele noastre.

De regula, noile versiuni ale iOS sunt lansate la ora 20:00 (ora Romaniei). Desigur, in momentul in care iOS 8 va fi disponibil pentru descarcare, noi va vom anunta, chiar daca va fi foarte greu sa il descarci si instalezi inca din prima seara.

Trebuie specificat ca versiunea finala a iOS 8 nu aduce prea multe noutati, nimic special fiind anuntat de catre Apple asta-seara in legatura cu iOS 8 (daca excludem functiile create special pentru iPhone 6)

Citeste si: iOS 8 – prezentare

- Reclamă -