Noile planuri mai ieftine pentru spatiul de stocare in iCloud sunt disponibile acum

0
1464

Imediat dupa conferinta de prezentare a iPhone 6 si Apple Watch, compania Apple a actualizat pagina adresata iCloud pentru a anunta oficial noile spatii de stocare oferite de platforma online, precum si noile tarife mai mici percepute la upgrade. Astazi, insa, compania americana a facut urmatorul pas asteptat de toti utilizatorii si, chiar inaintea lansarii iOS 8 si a OS X Yosemite, a lansat noile optiuni mai ieftine si convenabile pentru upgrade.

IMG_4358Toti utilizatorii care detin dispozitive ce pot accesa iCloud (OS X 10.7 sau mai recent sau iOS 5 sau mai recent) ar trebui sa aibă acum posibilitatea de a cumpara mai multa stocare in iCloud folosind noul plan tarifar al Apple. Cei 5 GB de stocare oferiti gratuit pe cloud raman nemodificati, insa Apple a redus preturile pentru toate optiunile de upgrade, adaugand chiar si unele suplimentare.

Cea mai accesibila optiune de upgrade costa 0,99 $ pe luna si iti ofera 20 GB spatiu de stocare. Urmatoarele sunt 200 GB pentru 3,99 $ pe luna, 500 GB pentru 9,99 $ pe luna si, cea mai mare, 1 TB de stocare pentru 19,99 $ pe luna. Poti face upgrade la un plan nou accesand, pe iOS, Configurari>iCloud>Stocare & Backup > Schimbati planul de stocare / Cumparati spatiu de stocare sau, pe OS X, Preferinte sistem>iCloud>Gestionare>Achizitionati spatiu de stocare.

Trebuie sa mentionam ca utilizatorii care au platit unul dintre pachetele de stocare anterioare (mai sumpe), vor primi upgrade la planul cel mai apropriat (mai ieftin) de pretul platit, dar si restituirea sumei de bani, daca se impune. Trecerea la un nou plan de stocare este una obligatorie incepand cu urmatoarea facturare, insa pana atunci utilizatorii vor putea sa foloseasca spatiul de stocare pe care il aveau si pana acum sau sa faca upgrade la noul plan. Toate aceste detalii sunt trimise de catre Apple printr-un e-mail fiecarui utilizator eligibil.

Noile planuri, mai accesibile, pentru stocarea in iCloud au fost create de catre Apple pentru Biblioteca foto iCloud si iCloud Drive, compania americana asteptandu-se ca din momentul lansarii iOS 8 si a OS X Yosemite utilizatorii sa stocheze mult mai multe date datorita acestor noi servicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.