Daca ieri compania Apple lansa iTunes 11.4 pentru toti utilizatorii de Mac si Windows pentru a-l face compatibil cu iOS 8, inca o versiune a programului a primit o actulizare similara. Este vorba despre iTunes 12, cea mai recenta versiune majora a programului creat de catre Apple, ce a primit in cursul noptii trecute o noua actualizare beta adresata tuturor utilizatorilor care testeaza OS X Yosemite beta (atat dezvoltatori, cat si utilizatorii obisnuiti inscrisi in programul AppleSeed).

Cea de-a 3-a versiune a iTunes 12 vine la aproximativ 3 saptamani distanta de ultima versiune beta. Apple nu mentioneaza noutatile aduse de noul build al programului, insa dezvoltatorii de aplicatii sustin ca ea vine sa corecteze problemele care impiedicau efectuarea actualizarilor la iOS 8 Golden Master folosind acest program. Avand in vedere faptul ca Apple va lansa iOS 8 peste doar o saptamana, programele iTunes (folosite ca si alternativa in procesul de actualizare) trebuie sa permita utilizatorilor sa descarce si instaleze pe propriile terminale iOS 8.

Apple a lansat, de asemenea, o actualizare pentru Feedback Assistant. Versiunea 4.1.1 a asistentului aduce imbunatatiri pentru stabilitate si fiabilitate.

Daca esti dezvoltator de aplicatii sau membru AppleSeed si testezi OS X Yosemite pe propriul Mac, acceseaza aplicatia App Store pentru a descarca noile actualizari.

- Reclamă -