Intr-o zi de sarbatoare pentru Apple – vezi lansarea iPhone 6, iPhone 6 Plus si Apple Watch – compania americana face un anunt care va intrista pe unii dintre fani si mai ales pe aceia care adora designul iPod. iPod classic – nu stiu cat de multi dintre voi si-l mai amintesc inca – a fost declarat oficial mort de catre Apple, fiind retras complet din vanzare.

iPod classic este poate ultimul model de iPod care pastreaza forma si functionalitatea originalului iPod lansat de compania americana, cea mai recenta generatie fiind anuntata si lansata inca din anul 2008. Din pacate, de 6 ani de zile Apple nu a mai actualizat nici macar pagina speciala dedicata produsului si cu atat mai putin designul sau care dateaza din 2004. Partea interesanta a intregii ecuatii este ca Apple a pastrat un pret de vanzare de 250 € pentru iPod-ul cu stocare de 160 GB chiar si in ultimele sale clipe de viata.

Astazi, 9 septembrie 2014, asadar, iPod classic a disparut complet din familia de produse a Apple si probabil nici nu va mai aparea vreodata. Tot astazi, Apple a trecut la un nou nivel, lansand ceasul revolutionar pe care o industrie intreaga il asteapta de foarte multi ani si care nu poate dezamagi cu nimic.

- Reclamă -