Iata primele hands-on video cu noul Apple Watch

0
122

Apple Watch a fost „one more thing-ul” conferintei Apple de pe 9 septembrie. Ceasul inteligent lansat de compania americana este unul dintre cele mai revolutionare produse ale sale si fara discutie cel mai important produs Apple lansat in ultimii 4 ani. Pentru noul ceas Apple a conceput un mod complet nou de interactionare, a creat un design special care ii va face invidiosi chiar si pe cei mai mari producatori de ceasuri elvetiene, si a optimizat numerosi senzori pentru a masura functiile vitale ale utilizatorilor care il vor purta.

Dupa ce conferinta s-a incheiat, toti cei prezenti au fost invitati in misterioasa cladire alba a Apple pentru a testa noile produse si, da, inclusiv Apple Watch a fost disponibil pentru testare. Cateva videoclipuri au fost incarcate deja pe Internet si mult mai multe vor ajunge in minutele / orele urmatoare.

Merita sa aruncam si noi un ochi asupra modului in care va arata si functiona Apple Watch dar, mai important, asupra experientei oferite si a modului de interactionare cu micul dispozitiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.