De la lansarea iOS 7, compania Apple a lucrat la actualizarea site-ului sau web si rand pe rand, tot mai multe pagini de prezentare, de asistenta si chiar magazinul online au primit un design reimprospatat, mult mai modern si mai simplu care se potriveste foarte bine cu ideea de design adoptata odata cu versiunea iOS care a scris istorie.

IMG_4356Cu toate acele actualizari, bara superioara a site-ului a ramas una invechita, la fel si anumite pagini mai putin accesate. Pana astazi. Imediat dupa ce iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost prezentate de catre Apple alaturi de Apple Watch, compania americana si-a actualizat site-ul web nu doar pentru a adauga paginile de prezentare ale noilor produse, ci si pentru a reimprospata designul barei superioare. Bara superioara se potriveste in sfarsit cu fiecare pagina in parte si mai ales cu noul concep de design adoptat pentru paginile de prezentare ale iPhone 6 si Apple Watch.

Si tot din cauza fostei bare superioare a site-ului, versiunea pentru mobil a Apple.com nu a fost niciodata foarte prietenoasa cu telefoanele. Pana astazi, insa. Daca veti accesa site-ul Apple de pe iPhone sau un alt terminal mobil, veti descoperi ca acesta se potriveste mult mai bine cu ecranul dispozitivului, dar si ca toate elementele din bara superioarta au fost ascunse intr-un meniu usor de accesat si de navigat prin el.

Paginile de prezentare ale iPhone 6 sunt disponibile aici, in timp ce pagina de prezentare a Apple Watch este disponibila aici.

Site-ul Apple Romania a primit si el noua bara de navigare, insa nu include momentan informatii despre produsele prezentate astazi de catre compania americana.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.