Hangouts este aplicatia oficiala a unuia dintre serviciile sociale cunoscute pe care compania Google il ofera gratuit tuturor utilizatorilor. Prin intermediul aplicatiei Google Hangouts, posesorii de iPhone si iPad se pot vedea cu prietenii lor, isi pot trimite mesaje sau se pot apela, totul fiind posibil prin intermediul unei conexiuni la Internet.

Dupa o perioada lunga de timp in care Google nu s-a mai prea ocupat de aceasta aplicatie, Hangouts a primit in cursul zilei de astazi o actualizare notabila care aduce cateva noutati pentru utilizatori. Versiunea 2.2 a aplicatiei este acum disponibila si face posibila apelarea doar audio a oricarei persoane din lista ta de contacte Hangouts. De asemenea, aceasta versiune a aplicatiei aduce compatibilitate cu profilele pentru intreprinderi, toti utilizatorii care au astfel de conturi putand sa se logheze si sa foloseasca toate functiile speciale oferite de acest serviciu. La final, actualizarea mai aduce administrarea mai buna a sistemului de raportare a abuzurilor si blocare a unor utilizatori, precum si corecturi de probleme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.2 a aplicatiei Google Hangouts, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Google Hangouts pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.