Conferinta Apple de pe 9 septembrie a fost, intr-adevar, una dintre cele mai importante din ultimii ani, milioane de oameni incercand sa urmareasca momentul in care iPhone 6 si iWatch Apple Watch va fi lansat. Pentru un astfel de eveniment care a adus o serie de produse cum numai compania americana putea sa le creeze, a fost creat si un spot de introducere extrem de interesant.

Clipul cu o durata de 2:55 minute poarta titlul “Perspective” si ne prezinta una dintre perspectivele companiei Apple care a fost stabilita chiar in urma cu 30 de ani. Este vorba despre filosofia de a vedea lucrurile diferit fata de altii (va mai amintiti reclamele din seria Think Different?). Videoclipul ne plimba printr-o incapere goala in care exista diferite forme abstracte, folosind unghiuri de vizualizare speciale pentru a transforma formele respective in cuvinte. Toate cuvintele prezentate compun un mesaj prin care Apple ne arata cat de important este sa vezi lucrurile dintr-un alt unghi fata de ceilalti / sa inovezi si oricat de greu ti-ar fi, sa nu renunti la visul tau.

Clipul merita urmarit, la fel si spotul de mai jos, care a fost rulat de catre Apple inaintea WWDC 2013 si ne prezenta modul in care o idee poate deveni realitate.

https://www.youtube.com/watch?v=VpZmIiIXuZ0

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.