iWatch Apple Watch a fost prezentat de catre Apple in cursul zilei de ieri si, da, este unul dintre cele mai inovative produse din istoria sa. Cu toate ca a fost prezentat si a putut fi chiar testat de catre jurnalistii prezenti la evenimentul de prezentare, procesul de dezvoltare a noului ceas nu este chiar atat de aproape de a se fi incheiat. Anumite aspecte chieie ale ceasului nu au fost mentionate de catre Apple. Spre exemplu, autonomia bateriei Apple Watch nu a fost deloc specificata de compania americana nici la conferinta si nici pe pagina de prezentare, insa acest element ii intereseaza pe foarte multi consumatori.

Potrivit celor de la Re/code, Apple nu este chiar atat de multumita de autonomia pe care o are acum bateria ceasului, insa lucreaza din greu pentru a o imbunatati. Se pare ca actualele unitati de testare reusesc sa ofere o zi de utilizare, la fel ca si multe alte ceasuri “inteligente” lansate pana acum pe piata. Din cauza ca nu va putea oferi doua zile de utilizare, Apple urmeaza sa incurajeze consumatorii sa isi incarce ceasurile in fiecare noapte, fiind convinsa ca foarte putini sunt aceia care nu isi dau jos ceasul de pe mana inainte de a se pune in pat. Urmand aceasta reteta, utilizatorii ar putea folosi Apple Watch timp de o zi, cu toate ca Apple ar vrea mai mult.

Deocamdata nu se stie cat de multe imbunatatiri mai pot fi aduse acestui model de ceas inteligent, insa inginerii companiei americane gandesc cateva optimizari care sa ofere utilizatorilor performante mai bune fara a creste si consumul de energie. Data fiind distanta mare pana la lansare (Apple a anuntat ca ceasul inteligent va fi disponibil abia in prima parte a anului 2015), exista timp berechet pentru a imbunatati ceasul astfel incat el sa incante pe toti utilizatorii.

Citeste mai multe despre Apple Watch.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.