Apple pastreaza in vanzare iPhone 5s si iPhone 5c – iata preturile

0
479

Lansarea unor noi modele de iPhone inseamna automat si actualizarea intregii game de produse si, deci, introducerea unor versiuni cu capacitate de stocare inferioara si pret mai accesibil decat inainte. Aseara Apple a lansat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, doua dispozitive mai mari, mai bune si mai scumpe (iPhone 6 Plus) decat orice model de iPhone disponibil pana in acel moment. Tot atunci, compania americana a anuntat si celelalte dispozitive pe care va continua sa le comercializeze in anul 2014-2015.

Daca anul trecut iPhone 4s si iPhone 5c erau alternativele oferite de catre Apple utilizatorilor, anul acesta dispozitivul vechi de 3 ani, si singurul iPhone cu ecran de 3,5 inch pe care Apple inca il mai comercializa, va disparea din oferta companiei americane. In locul sau vine iPhone 5c, terminalul cu carcasa din plastic si hardware de iPhone 5 pe care Apple l-a lansat anul trecut si care a avut un succes moderat. Utilizatorii vor avea la dispozitie numai versiunea de 8 GB a dispozitivului, o versiune lansata in prima parte a acestui an, si care va costa acum doar 399 € si nu 549 € ca si pana acum. Practic, iPhone 5c are acelasi pret ca si iPhone 4s de 8 GB si cred ca in urmatoarele luni interesul consumatorilor fata de acest dispozitiv va creste simtitor mai ales ca operatorii il vor oferi la abonamente avantajoase cu un pret mai mic.

iPhone 5s a ramas si el in oferta Apple pe urmatoarele 12 luni, dar cat se poate de surprinzatoare sunt versiunile oferite. Cel mai bun model de iPhone cu ecran de 4 inch este disponibil in versiuni de 16 GB si 32 GB, exact ca si iPhone 5c in primele 12 luni de disponibilitate. Tot de la fratele sau cu carcasa din plastic a preluat si pretul. iPhone 5s va fi disponibil la un pret de 599 € in versiunea de 16 GB si 649 € in cea de 32 GB, fiind mai ieftin cu 100 € decat cel mai accesibil iPhone 6 – cel de 4,7 inch si 16 GB de stocare.

Diferente intre versiunile de iPhone 5c si iPhone 5s comercializate de acum si cele comercializate pana acum nu exista, asa ca cine nu isi doreste, nu are nevoie sau nu isi permite un iPhone de ultima generatie cu ecran mai mare si diferite tehnologii noi, poate in continuare sa aleaga intre doua dispozitive ale caror performante raman remarcabile.

Magazinele din Romania nu si-au actualizat pana acum ofertele de iPhone, insa probabil nici nu o vor face pana cand iPhone 6 va fi disponibil si la noi in tara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.