Apple Watch este cel mai nou „produs revolutionar” al Apple si prima realizare cat se poate de remarcabila a companiei aflate la carma lui Tim Cook. Prezentat pe data de 9 septembrie, ceasul inteligent a fost primit cu ovatii de toti cei prezenti la conferinta companiei americane, dar si de milioanele de oameni care au privit de acasa evenimentul. Despre acest nou dispozitiv Apple remarcabil v-am vorbit mai multe aici, iar acum va prezint doar clipurile de prezentare create de catre Apple pentru ceasul denumit de ani de zile in media „iWatch.”

https://www.youtube.com/watch?v=ktujsc4ZUTo

Primul video din acest articol, are in centru „dezvaluirea” ceasului, el fiind rulat inainte ca Apple Watch sa fie anuntat si prezentandu-ne treptat fiecare dintre caracteristicile noului ceas. Cel de-al doilea – si cel mai lung avand o durata de peste 10 minute – este videoclipul de prezentare a ceasului in cadrul caruia vorbeste, in cea mai mare parte a timpului, Jony Ive, persoana care s-a si ocupat, de fapt, de crearea noului design. Uitandu-te la acest clip, vei intelege multe dintre carcateristicile dispozitivului, designul si modul in care functioneaza.

https://www.youtube.com/watch?v=CPpMeRCG1WQ

In fine, cel de-al treilea videoclip publicat de catre Apple pentru Apple Watch ne prezinta functiile dedicate pentru ingrijirea sanatatii si mentinerea unui stil de viata sanatos. Una dintre persoanele care s-au ocupat de crearea acestor functii ale Apple Watch nareaza intregul clip pe care este o placare sa il urmaresti daca esti un pasionat al sporturilor.

- Reclamă -