Evernote pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
217

Poate cea mai buna aplicatie pentru inregistrarea de notite disponibila pe platforma iOS in momentul de fata, Evernote, a primit la sfarsitul acestei saptamani o actualizare majora. Dupa cateva luni de pauza, cei de la Evernote au venit cu o versiune a aplicatiei dedicate luarii de notite cu text, poze, inregistrari audio, liste si nu numai compatibila cu iOS 8, chiar in momentul oportun.

Versiunea 7.5.0 a Evernote pentru iPhone si iPad este acum disponibila pe App Store si ea aduce pe dispozitivele utilizatorilor cu iOS 8 o noua optiune in meniul de partajare. Mai exact, fie ca vorbim despre poze, pagini web sau chiar documente intregi, acestea vor putea fi salvate din multiple aplicatii sub forma unor notite in oricare dintre caietele personale sau pentru afaceri disponibile in propriul cont Evernote. De asemenea Evernote contine acum un widget in centrul de notificari care iti ofera o scurtatura rapida catre functiile de creare a diferitor tipuri de notite disponibile in aplicatia pentru iPhone si iPad. Separat de aceste noutati adresate tuturor, versiunea 7.5.0 a Evernote pentru iPhone si iPad permite utilizarea Touch ID pentru deblocarea conturilor protejate cu cod de acces mult mai rapida (pe dispozitivele compatibile), ofera o sectiune Notite asemanatoare care te ajuta sa redescoperi continutul util si ofera notificari push pentru a te tine mereu la curent cu schimbarile produse in caietele sincronizate cu alti utilizatori.

Pentru a face actualizarea la versiunea 7.5.0 a aplicatiei Evernote, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.