Aplicatiile Yahoo Mail si Weather au fost actualizate pentru iOS 8

0
470

Printre dezvoltatorii care au publicat actualizari pentru aplicatiile lor imediat dupa ce iOS 8 a fost lansat de catre Apple se numara si cei de la Yahoo. Popularele aplicatii Yahoo Mail si Yahoo Weather au fost actualizate de compania americana oferind cateva functii noi si compatibilitate cu iOS 8.

Yahoo Mail 3.2.6 este acum disponibila pe App Store sub forma unei actualizari relativ minore. Aplicatia care ofera mult mai multe functii decat cele legate de casuta postala electronica vine cu imbunatatiri si cimpatibilitate pentru dispozitivele care ruleaza iOS 8, corecturi de probleme generale si imbunatatiri pentru performante. Yahoo mai listeaza, de asemenea, in dreptul acestei actualizari si actualizari pentru politica de confidentialitate cu care toti utilizatorii trebuie sa fie de acord pentru a le folosi serviciile.

Yahoo Weather a primit, in schimb, o actualizare mai notabila. Fiind eliminat serviciul lor din aplicatia Vremea a iOS 8 si inlocuit cu ceea ce ofera The Weather Channel, cei de la Yahoo au decis sa implementeze in centrul de notificari (din iOS 8) un widget care sa permita vizualizarea de catre utlizatori a informatiilor meteo mult mai rapid. Acest widget are un fundal care ilustreaza starea vremii din zona in care te afli, afiseaza tremperatura curenta, starea vremii si maxima/minima zilei. O alta noutate adusa de versiunea 1.6.0 a Yahoo Weather este legata de interfata utilizator, acum fiind afisate animatii pentru zapada, ploaie, ceata sau canicula. La final, aplicatia Yahoo Weather aduce in noua versiune cateva corecturi de probleme si imbunatatiri pentru performante.

  • Yahoo Weather pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.