Descopera cele mai bune aplicatii si jocuri ale lunii august

0
140

Incepand cu luna mai a anului in curs, compania Apple a introdus pe App Store o noua sectiune grozava care ajuta utilizatorii sa descopere o serie de aplicatii grozave disponibile in magazinul din tara in care se afla si pe care merita sa le incerce pe propriile terminale iPhone sau iPad. Au trecut deja cateva zile de cand luan septembrie si o adevarata toamna s-au instaurat in multe tari de pe glob, iar pagina principala a App Store, actualizata saptamana aceasta, include si o sectiune “Best of” actualizata si ea, pentru a include si cele mai bune aplicatii ale lunii august.

In cadrul acestei sectiuni noi, veti descoperi o selectie de aplicatii si jocuri memorabile create cu dibacie ce au fost lansate sau actualizate pe toata durata lunii august. Subcategoria “cea mai buna aplicatie & joc” este si ea disponibila pentru luna august, editorii App Store considerand ca cea mai buna aplicatie disponibila la noi a fost Camu, o aplicatie complexa pentru fotografie. Cel mai bun joc al lunii august a fost chiar Bioshock, un titlu lansat de catre 2K Games la finele lunii (citeste prezentarea celui mai recent joc 2K, Bioshock).

Aceasta sectiune continua cu cateva jocuri grozave si aplicatii “extraordinare” care au fost lansate ori actualizate in luna care a trecut. Printre ele nu se putea sa nu se numere jocul Swing Copters creat de dezvoltatorul Flappy Bird sau Hyperlapse, o noua aplicatie grozava a Instagram. Va recomand, asadar, sa accesati [vc_button title=”acest link” target=”_self” color=”default” size=”size_small” href=”https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewMultiRoom?cc=ro&fcId=864110636&id=869556198&mt=8„] catre cele mai bune aplicatii ale lunii august de unde este imposibil sa nu gasiti o aplicatie grozava sau un joc fascinant pentru dispozitivul iPhone sau iPad pe care il detineti.

- Reclamă -