Lansarea iPhone 6 incurca pe foarte multi dintre competitorii Apple

0
148

Fara doar si poate iPhone este cel mai de succes telefon, fiecare lansare generand cozi imense, zeci de milioane de vanzari in cateva zile si demonstrand companiei Apple ca nu are stocuri suficiente de terminale. La iPhone 6 lucrurile nu vor sta diferit. Ba chiar dimpotriva. Dupa ce – nu stiu cum – Apple a fost surprinsa anul trecut ca iPhone 5s este atat de popular si a avut probleme mari cu stocurile si satisfacerea cererii de pe piata, anul acesta compania americana pregateste cateva zeci de milioane de unitati iPhone noi pentru lansare.

Urmand a fi prezentat pe 9 septembrie si lansat cateva zile mai tarziu, iPhone 6 pune deja probleme foarte mari competitorilor companiei Apple. TechCrunch scrie astazi ca Apple si-a rezervat o buna parte din spatiul de livrare din China. Atat de mult incat adversarii companiei care trebuie sa livreze noile terminale in timpul acestei toamne au probleme foarte mari si sunt obligati sa faca amanari dupa amanari.

Firmele de transport aerian ar fi spus mai multor companii ca nu se pot incadra in termenele limita de livrare a produselor lor din cauza rezervarilor facute de „un client foarte important” care este, cel mai probabil, Apple. In aceste conditii multe companii se vad obligate sa astepte, amane lansari si, in consecinta sa isi dezamageasca clientii neavand in cotro.

iPhone 6 va fi prezentat pe 9 septembrie si urmeaza sa fie pus in vanzare pe 19 septembrie, daca Apple respecta programul lansarilor din ultimii ani. Marti, 9 septembrie, va asteptam pe iTutorial.ro pentru a descoperi impreuna toate noutatile iPhone 6 si a celorlalte produse care urmeaza sa fie prezentate de catre Apple in cadrul evenimentului special.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.