Apple se pregateste de lansarea iOS 8.0.1

0
239

Probabil ca stiti cu totii ca iOS 8 nu a fost lansat in versiunea publica, deci nu poate fi descarcat decat de catre dezvoltatorii de aplicatii. Versiunea finala a iOS 8 va fi prezentata de catre Apple abia in cadrul conferintei de pe 9 septembrie, la fel si data lansarii ei. Dar actualizarile iOS nu se vor termina aici. Apple planuieste deja lansarea iOS 8.0.1 pentru toti utilizatorii cu dispozitive compatibile, aceasta urmand a fi publicata la cateva zile dupa iOS 8.0.

Potrivit celor de la BGR, compania Apple ar fi trimis catre operatorii de telefonie mobila din cateva tari de pe glob iOS 8.0.1 pentru a testa modul in care functioneaza si compatibilitatea cu retelele lor. Detalii in legatura cu noutatile aduse de aceasta actualizare, insa, nu sunt cunoscute, cu toate ca exista sanse foarte mari ca ea sa fie adresata doar dispozitivelor iPhone 6 pe care Apple ni le va prezenta tot pe 9 septembrie si sa fie lansata in aceeasi zi cu telefoanele (anul trecut, de exemplu, Apple a lansat iOS 7.0.1 pentru dispozitivele iPhone 5s si iPhone 5c exact in ziua in care ele au fost puse in vanzare).

Graficul de la inceputul acestui articol ne ilustreaza o crestere semnificativa in ultimele zile a traficului web efectuat de pe dispozitiuve care ruleaza iOS 8.0.1, ceea ce inseamna ca tot mai multi ingineri Apple testeaza actualizarea pe dispozitive iPhone compatibile.

Marti, pe 9 septembrie, este foarte posibil ca iOS 8 Golden Master sa fie lansat pentru dezvoltatorii de aplicatii, aceasta versiune fiind identica celei care va fi lansata si disponibila pentru public cateva zile mai tarziu. Cu aceasta ocazie va spun ca pe 9 septembrie va asteptam pe iTutorial.ro pentru a descoperi toate noutatile aduse nu doar de versiunea finala a iOS 8, ci si de iPhone 6 si iWatch.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.