Camera+ 6.0 pentru iPhone a fost lansata pe App Store

0
194

Camera+ este, in opinia mea, cea mai buna aplicatie de fotografie disponibila pe App Store intrucat ofera o sumedenie de instrumente avansate care iti permit sa inregistrezi fotografii de o calitate mai buna, dar si sa editezi intr-un mod cat mai profesional pozele tale pentru a obtine imagini de o calitate care sa poata uimi. Castigatoare a numeroase premii si laudata pentru functiile sale, Camera+ pentru iPhone a primt in cursul noptii trecute o actualizare majora.

Versiunea 6.0 a Camera+ pentru iPhone si iPod touch a sosit in sfarsit sub forma unei actualizari gratuite pentru utilizatorii existenti si ea vine sa aduca utilizatorilor o serie de imbunatatiri pentru fotografie in special pe dispozitivele utilizatorilor care au instalat deja iOS 8. In primul rand, Camera+ este prima aplicatie, potrivit dezvoltatorilor ei, care are un sistem de control manual al imaginii corect facut. Aplicatia iti permite acum sa focalizezi imaginea absolut in orice punct doresti tu prin intermediul sistemului de focalizare manuala, dar si sa controlezi manual expunerea folosind un sistem nou si dedicat ce are incluse o serie de instrumente care iti permit sa faci captura mai intunecata sau luminoasa, sa ajustezi viteza declansatorului si ISO-ul.

Trecand mai departe, Camera+ 6 are implementate o serie de balansauri de alb prestabilite care aduc tonurile de culoare potrivite indiferent de conditiile in care imaginea este capturata si include un mod de fotografiere macro.

La final, tilizatorii care au instalat iOS 8 se vor bucura sa auda ca noua versiune a aplicatiei Camera+ va introduce in aplicatia Poze toate instrumentele de editare de care ai nevoie pentru a-ti imbunatati fiecare fotografie mai rapid.

Pentru a face actualizarea la versiunea 40,4 a aplicatiei Camera+, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

*Daca ati cumparat deja aceasta aplicatie, nu veti mai plati inca o data pentru a face actualizarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.