BBM 2.4.1 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
172

Aplicatia BlackBerry Messenger sau BBM pentru iPhone si iPad (Wi-Fi+Cellular) a primit in cursul acestei dupa-amieze o actualizare care va fi recomandata pentru descarcare tuturor utilizatorilor care au instalat cea mai recenta versiune a sistemului de operare.

La cateva saptamani dupa lansarea BBM 2.4.0, versiunea 2.4.1 a aplicatiei vine sa aduca, pentru inceput, compatibilitate cu iOS 8, insa vorbim cel mai probabil despre o serie de optimizari facute pentru ca aplicatia sa ruleze mai bine si pe dispozitivele utilizatorilor care au instalat aceasta versiune a iOS. Canadienii de la BlackBerry nu ne spun nimic despre posibile noi functii aduse de aceasta noua versiune a BlackBerry si probabil ca ele nu au fost implementate inca desi iOS 8 aduce dezvoltatorilor cateva API-uri grozave. Alte noutati aduse de aceasta actualizare minora primita de aplicatia BBM sunt: corecturi de probleme in privinta dispozitivelor care ruleaza o limba ce se citeste de la dreapta la stanga, corecturi de probleme generale si imbunatatiri pentru performante.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.4.1 a aplicatiei BBM, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.