De la iPhone 6 Plus la iPhone 2G – iata o comparatie intre toate modelele de iPhone lansate pana acum

0
1034

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt cele mai recente modele de iPhone si foarte multi se gandesc daca a venit timpul sa faca upgrade de la modelul mai vechi pe care il detin la unul dintre cele mai recente modele. Daca detii un iPhone 5s, atunci probabil ca performantele noilor modele de iPhone nu te vor putea motiva sa faci trecerea si asta deoarece nu exista un salt chiar atat de urias. In schimb daca detii un model mai vechi de iPhone, atunci s-ar putea sa te gandesti cat se poate de serios la upgrade mai ales daca acest model este iPhone 4s sau mai vechi.

Pentru toti cei care vor sa vada cat de rapide sunt noile dispozitive iPhone in comparatie cu generatiile anterioare, un canal YouTube vine cu o comparatie cat se poate de interesanta si completa. iPhone 6, iPhone 6 plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3Gs, iPhone 3G si iPhone 2G au fost puse unul langa celalalt pentru a fi comparate. Testele efectuate sunt unele destul de simple, utilizatorul incepand cu oprirea simultana a tuturor terminalelor, continuand cu pornirea lor, un test GeekBench si incheind cu accesarea unui site web prin Safari.

In principiu cele mai noi terminale sunt si cele mai rapide, cel mai derutant test fiind cel al pornirii intrucat iPhone 5s a fost cel mai rapid, iPhone 2G a reusit sa intreaca iPhone 5, iar iPhone 4 s-a clasat pe ultimul loc in test. Trebuie, desigur, specificat ca fiecare dintre terminalele prezentate ruleaza cea mai recenta versiune a sistemului de operare disponibila pentru ele.

- Reclamă -