Apple anunta ca iPad-urile si iPod-urile nu vor putea trimite SMS-uri decat in octombrie

0
204

Dupa ce a prezentat iPhone 6, Apple a actualizat chiar si pagina web dedicata prezentarii iOS 8 nu doar pentru a include ilustratii in care este prezent si cel mai nou dispozitiv, dar si pentru a adauga cateva detalii despre data lansarii unor functii. Stim cu totii ca iOS 8, in versiunea finalka, va putea fi decsarcata de catre toti utilizatorii de iphone, iPad si iPod touch incepand de saptamana viitoare, 17 septembrie. Chiar si asa, anumite functii nu vor fi disponibile  inca din prima zi.

Una dintre functiile iOS 8 si OS X Yosemite care nu va fi disponibila de la inceput este legata de Continuitatea dintre cele doua sisteme de operare. Apple a anuntat ca functia ce permite utilizatorilor sa trimita de pe iPad-urile si iPod-urile touch conectate la un iPhone SMS-uri va ajunge printr-o actualizare software adusa iOS in luna octombrie. Aceasta functie, precum si cea de apeluri telefonice sau Handoff, fac mai simpla folosirea dispozitivelor iPhone, iPad sau Mac impreuna oferind utilizatorilor posibilitatea de a indeplini mai multe sarcini de pe Mac sau iPad printr-o mai buna comunicare intre dispozitive. Functia legata de mesaje permite trimiterea de pe Mac, iPad sau iPod touch a oricarui tip de mesaj text (iMessage, SMS sau MMS), atat timp cat dispozitivele sunt conectate la un iPhone.

Apple ar fi putut alege amanarea implementarii acestei functii inca din prima versiune a iOS 8 dintr-un simplu motiv. OS X Yosemite nu va fi lansat decat, cel mai probabil, in luna octombrie, iar Apple ar putea sa opteze ca anumite functii legate si de aceasta versiune a sistemului de operare sa ajunga de indata ce ea va fi lansata pentru publicul larg. Functia de SMS pe iPad si Mac a functionat bine in timpul perioadei beta.

Shazam pentru Siri ar putea fi o alta functie a iOS 8 care sa nu fie introdusa inca din prima versiune. iOS 8 GM nu activeaza in momentul de fata motorul de cautare a melodiilor in asistentul personal pentru iPhone, iPad si iPod touch, iar Apple ar putea sa amane lansarea lui tot pana in octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.