1Password devine aplicatie gratuita pe App Store odata cu lansarea versiunii 5.0

0
154

La sfarsitul saptamanii trecute va spuneam ca aplicatia 1Password este disponibila, in mod cat se poate de surprinzator, gratuit pe App Store, cu toate ca nu facea parte din promotia „Aplicatia gratuita a saptamanii„. Dezvoltatorii sai anuntau atunci ca acest cadou de peste 10 € este facut dintr-o eroare si ca aplicatia va reveni la pretul ei odata ce iOS 8 va fi lansat. Ei bine, acestia s-au razgandit.

1passwordAsa cum au anuntat inca din vara, cei de la AgileBits au lansat 1Password 5.0 pentru iPhone si iPad, aceasta actualizare majora introducand o multitudine de noutati importante pentru toti utilizatorii care au facut actualizarea la iOS 8. In primul rand, cea mai recenta versiune majora a aplicatiei 1Password beneficiaza de un API nou al iOS 8, asa ca va permite utilizatorilor de iPhone 5s (sau dispozitive mai recente) sa isi deblocheze contul ori sa isi foloseasca parolele din aplicatii terte cu ajutorul amprentei. Aplicatia include o extensie pentru aplicatia Safari care va auto-completa datele de autentificare de pe anumite site-uri ce sunt stocate in 1Password. De asemenea, aplicatia are o extensie si pentru alte aplicatii de la terti, asa ca o vei putea folosi pentru a te loga mai rapid in ele (fara a trebui sa memorezi parolele), iar atunci cand iti vei schimba parolele in anumite aplicatii, 1Password le va actualiza automat. O alta noutate introdusa de versiunea 5.0 a 1Password este compatibilitatea cu tehnologia CloudKit pentru sincronizarea mai rapida si puternica a datelor tale.

Trebuie notat ca la momentul scrierii acestui articol a fost lansata si versiunea 5.0.1 a 1Password, aceasta aducand inlaturari de probleme ce generau inchiderea subita a aplicatiei. De asemenea, 1Password va ramane (cel putin pana cand dezvoltatorii se razgandesc) aplicatie gratuita pe App Store.

Pentru a face actualizarea la versiunea 5.0.1 a aplicatiei 1Password, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -