The Weather Channel 6.3 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila App Store

0
353

The Weather Channel este unul dintre cele mai cunoscute servicii meteo online din intreaga lume, precum si noul furnizor al datelor despre vreme afisate de aplicatia preinstalata Vremea in iOS 8.

the weather channel #itutorial.roAplicatia oficiala a canalului de vreme a fost actualizata recent de compania dezvoltatoare, ce a implementat o serie de noutati destul de importante pentru toti utilizatorii care au instalat cea mai recenta versiune a iOS si nu numai. The Weather Channel 6.3 pentru iPhone si iPad este acum disponibil pe App Store si introduce pe dispozitivele cu iOS 8 un widget in centrul de notificari care iti va afisa la o glisare distanta temperatura curenta din locatia in care te afli, o descriere a conditiilor meteo, precum si buletinul meteo TWC. Separat de aceasta noutate, toti utilizatorii care actualizeaza aplicatia The Weather Channel au posibilitatea de a raporta conditiile meteo din zona in care se afla folosind Social Weather si primesc informatii mai detaliate pentru prognozele pe weekend astfel incat fiecare sa isi poata planifica din timp activitatile pe care doresc sa le desfasoare in timpul liber.

Pentru a face actualizarea la versiunea 6.3 a aplicatiei The Weather Channel, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • The Weather Channel pentru iPhone si iPad – Gratuit – Descarca acum

 

- Reclamă -