Yahoo Mail 3.2.0 pentru iPhone si iPad a fost lansat pe App Store

0
140

screen568x568Yahoo Mail este unul dintre cele mai populare servicii de e-mail din intreaga lume, precum si una dintre cele mai cunoscute aplicatii oiferite de compania americana utilizatorilor de iPhone si iPad. Introducand recent o sumedenie de functii in versiunea pentru iOS a aplicatiei si permitand utilizatorilor sa acceseze mult mai multe informatii decat pe cele legate de propriile casute postale electronice, Yahoo Mail este o aplicatie care iti ofera in momentul de fata acces practic la toate produsele si serviciile companiei Yahoo.

In cursul zilei de miercuri, Mail a fost din nou actualizata pentru ca Yahoo sa introduca o noua si imbunatatita experienta privind cautarile. Versiunea 3.2.0 a aplicatiei iti permite, asadar, ca atunci cand cauti numele unei persoane sa filtrezi cu usurinta rezultatele dupa e-mailuri, poze si fisiere, gasind in acest fel mult mai rapid continutul dorit. Actualizarea imbunatateste, de asemenea, performantele aplicatiei si inlatura o serie de erori specifice versiunii anterioare.

Pentru a face actualizarea la versiunea 3.2.0 a aplicatiei Yahoo Mail, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

- Reclamă -