Retrica 2.2 pentru iPhone – actualizare este disponibila pe App Store

0
870

retricaRetrica este poate cea mai cunoscuta aplicatie de editare a pozelor de pe dispozitivele iPhone, chiar daca nu este nici pe departe cea mai completa, complexa sau perfecta dintre cele cateva mii disponibile pe App Store. Aplicatia devenita cunoscuta pentru celebrele watermark-uri afisate (optional ce-i drept) pe fiecare fotografie a primit in cursul acestei dimineti o prima actualizare importanta dupa o lunga perioada de timp.

Versiunea 2.2 a Retrica a fost lansata de catre Sangwon Park pe App Store si permite utilizatorilor sa selecteze in mod aleatoriu unul dintre cele cateva zeci de filtre disponibile pentru a le aplica pe imaginile disponibile intr-unul dintre albumele de sistem. In sfarsit, aplicatia permite derularea printre fotografiile din interiorul unui album, iar sectiunea in care sunt afisate intrebari frecvente in legatura cu aplicatia vor fi afisate si raspunsurile (asa cum este, de fapt, normal). La final, versiunea 2.2 a aplicatiei aduce imbunatatiri pentru interfata utilizator si alte cateva imbunatatiri pentru performante si corecturi de probleme.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.2 a aplicatiei Retrica, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

  • Retrica pentru iPhone si iPod touch – Gratuit – Descarca acum

- Reclamă -