Atentia tuturor a reusit sa fie captata de iPhone 6 si zecile de componente interne (sau externe) ale sale care au aparut pana in momentul de fata pe internet ca rezultat al inceperii procesului de productie. Acum, insa, haideti sa ne luam putin atentia de la iPhone 6 si sa ne concentram pe un var primar de-al sau: iPad Air 2 / iPad 6 sau iPad generatia a 6-a.

In legatura cu cea mai noua generatie a tabletei cu ecran de 9,7 inch am auzit pana acum cateva informatii si am vazut mai multe componente, insa astazi francezii de la Nowhereelse ne prezinta carcasa spate. Intre iPad 2 si iPad 4 nu au existat prea multe elemente care sa ajute un ochi neantrenat sa deosebeasca cele doua produse, insa nici intre iPad Air si viitorul model de iPad lucrurile nu stau mai bine.

 

Carcasa pe care am mai prezentat-o in urma cu cateva saptamani are un design izbitor de asemanator generatiei precedente, insa cateva elemente le diferentiaza. Mai exact, in dreptul senzorului de imagine si-a facut acum aparitia inca un orificiu care va face loc celui de-al doilea microfon (pe primul iPad Air, microfonul este situat in partea central-superioara a carcasei). Un alt element care ne ajuta sa deosebim noua carcasa de cea anterioara este o usoara adancitura in zona butoanelor pentru volum, ea aparand nu doar pe acest model de iPad, ci si pe carcasa iPhone 6 si face parte probabil din noua linie a celor de la Apple.

iPad-6-Air-2-VS

Interesant de privit este si imaginea de mai sus in care putem observa diferentele la interior dintre carcasa iPad Air 2 si cea a iPad Air. Observam ca, desi, carcasa primului iPad Air este “mai curata” la interior, cea a noului model are o rama ceva mai ingusta, dar care, sa speram, nu va afecta robustetea tabletei.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.