OS X 10.9.5 Mavericks este cea mai recenta (si probabil ultima) versiune a OS X 10.9 pe care Apple o testeaza impreuna cu dezvoltatorii de aplicatii si pe care urmeaza sa o lanseze in saptamanile care urmeaza. La exact o saptamana distanta de lansarea OS X 10.9.5 build 13F18, in cursul acestei seri compania din Cupertino a publicat pe portalul dedicat dezvoltatorilor si in App Store (pentru membrii AppleSeed si dezvoltatori) OS X 10.9.5 build 13F24. Cea de-a cincea versiunea beta a OS X Mavericks 10.9.5 a fost, asadar, lansata si vine la distanta de mai bine de o luna de prima versiune beta.

Diferenta intre build-urile celor mai recente doua versiuni ale OS X 10.9.5 ne sugereaza faptul ca Apple a implementat mai multe schimbari in beta 5 decat in cazul versiunilor precedente, iar asta se poate traduce prin aproprierea de momentul lansarii versiunii finale. In continuare, insa, fara a specifica noutatile, Apple anunta dezvoltatorii care vor descarca beta 5 ca trebuie sa testeze cu atentie conectivitatea USB, USB Smart Cards, driverele placii grafice, Safari si conexiunile Thunderbolt.

Dezvoltatorii de aplicatii si membrii echipei de dezvoltare, AppleSeed, vor putea descarca OS X 10.9.5 beta 5 pe propriile Mac-uri atat prin intermediul sistemului Actualizare software al OS X, cat si prin intermediul portalului dedicat dezvoltatorilor.

- Reclamă -