BioShock soseste pe iPhone si iPad

0
231

bioshock

Cunoscut drept unul dintre cele mai populare si grozave jocuri de tip first person shooter, dar si cel mai bine evaluat joc de acest tip, potrivit dezvoltatorilor, BioShock si-a facut in sfarsit aparita pe platforma iOS joi. Asteptat inca din anul 2008, BioShock pentru iOS reprezinta o portare a intregului joc original BioShock pentru PC ce a aparut pentru prima data in anul 2007.

Avand o actiune ce se desfasoara in anul 1960, BioShock cere utilizatorilor sa intre in pielea personajului Jack, un supravietuitor al unei prabusiri de avion care ajunge in orasul scufundat in apa Rapture a carui poveste integrala o va putea descoperi pe parcursul jocului. Aici, eroul nostru trebuie sa lupte cu diferiti inamici, printre care se numara si Big Daddies, pentru a putea sa paraseasca orasul. In ajutorul sau vin o gama variata de arme, dar si o serie de plasmide modificate genetic care ii garanteaza super-puteri si il ajuta sa biruiasca in lupte. Acest personaj poate sa transforme practic totul intr-o arma: mediul, corpul sau, apa si focul sau chiar si cei mai neinfricati dusmani.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=savBvN9Jz5g]

Cu toate ca butoanele de control pe ecranul tactil nu sunt cea mai buna solutie in cazul jocurilor de tip first-person shooter, un controler Bluetooth te va putea ajuta oricand pentru a transforma experienta intr-una similara celei de pe consola. Mediul construit de dezvoltatori si graficile sunt unele destul de spectaculoase, cu toate ca cei care au mai jucat BioShock vor descoperi ca anumite elemente cum ar fi ceata sau umbrele dinamice lipsesc din versiunea pentru mobil. Per total, insa, BioShock este o aplicatie care te va tine ocupat ore in sir, mai ales daca esti un adevarat fan al acestui tip de jocuri.

BioShock este disponibil pe App Store sub forma unei aplicatii universale compatibila doar cu dispozitivele care ruleaza iOS 7.1 sau o versiune ulterioara. Trebuie insa notat ca jocul nu poate fi rulat decat pe iPad Air, iPad mini cu ecran Retina, iPad 4, iPhone 5s, iPhone 5c si iPhone 5, deci doar pe dispozitivele care au cipul A6 sau ulterior. De asemenea, daca vrei sa joci BioShock trebuie sa te asiguri ca ai disponibili cel putin 2 GB (jocul are dimensiunea de 1,65 GB).

  • BioShock pentru iPhone si iPad – 13,99 € – Cumpara acum

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.