Prezentarea iWatch pe 9 septembrie este reconfirmata de Bloomberg

0
180

In prima parte a acestei saptamani cei de la Re/code veneau cu o veste cat se poate de importanta legata de conferinta Apple de pe 9 septembrie, ea fiind (conferinta) confirmata intre timp de compania americana. Astazi, insa cei de la Bloomberg, apreciati pentru oferirea unui numar mare de informatii corecte in legatura cu produse nelansate ale Apple, vin si confirma spusele site-ului tehnologic prin afirmatia ca „doua modele diferite de iPhone si un dispoztiv care poate fi purtat (n.r. iWatch) vor fi lansate simultan in cadrul evenimentului Apple de pe 9 septembrie.

Partea interesanta a stirii celor de la Bloomberg abia acum urmeaza. Se pare ca Apple si-a dorit sa dedice in luna octombrie un eveniment special pentru iWatch (exact cum a procedat la lansarea primului iPad), insa planurile sale s-au schimbat intre timp. Pornind de aici si de la faptul ca dispozitivul va fi prezentat alaturi de iPhone 6, jurnalistii banuiesc ca iWatch nu va fi nimic altceva decat un accesoriu pentru iPhone si nu un dispozitiv de sine statator.

Avand in vedere faptul ca majoritatea ceasurilor inteligente depind de telefoane la fel de inteligente pentru a functiona asa cum trebuie, nu ne putem considera foarte surprinsi in legatura cu faptul ca iWatch va functiona doar / mai bine alaturi de un iPhone. Pe undeva Apple trebuie sa atraga utilizatorii sa isi cumpere nu doar un iWatch, ci si un iPhone. Chiar si asa, nimic nu ar putea opri compania americana sa promoveze ceasul ca si un dispozitiv de sine statator si nu ca si un accesoriu (vezi Apple TV, care este inca promovat ca si accesoriu pentru iPod/iPad/iPhone).

La final, merita mentionat ca desi va fi prezentat pe 9 septembrie, iWatch nu va fi tot atunci disponibil in magazinele companiei Apple si vor mai trece probabil cateva luni pana cand el va fi pus in vanzare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.