Iata cat de mult ne va usura viata noul cablu Lightning al iPhone 6 (Video)

0
424

In ultimele saptamani va prezentam o multitudine de informatii si imagini cu un cablu Lightning actualizat. Din fericire, nu vorbim despre conectorul Lightning in sine, ci despre conectorul USB modificat dupa o tehnologie proprie companiei Apple astfel incat sa poata fi introdus in orice slot USB (inclusiv in cele de tip A), oricare ar fi orientarea lui. Practic, vorbim despre un nou cablu de alimentare pentru iPhone care va avea conectori reversibili la ambele capete, deci nu va mai trebui sa cauti pozitia corecta pentru a-i introduce in conectorii compatibili.

Acest nou cablu Lightning va fi lansat, cel mai probabil, alaturi de un adaptor actualizat, care va accepta o intensitate a curentului electric mai mare, in cadrul conferintei Apple de pe 9 septembrie unde isi vor face aparitia iPhone 6 si iWatch. Pana la lansarea, producatorii terti de accesorii pentru dispozitivele cu iOS au reust deja sa lanseze un competitor pentru acest nou cablu Apple, el avand un conector USB identic celui creat de compania americana. Truffol este primul producator din industrie care a anuntat lansarea unui astfel de cablu reversibil la ambele capete si a inceput deja sa trimita primele unitati spre testare.

Chiar daca vorbim despre un banal cablu Lightning ce arata identic cu cel inclus in ambalajul oricarui iPad, iPhone sau iPod de generatie noua, noul conector USB reversibil ne va usura viata. Permitand introducerea lui in orice orientare intr-un slot USB traditional (inclusiv in sloturile actualelor Mac-uri sau adaptoare de alimentare), noul cablu va reduce frustrarea generata mai ales in conditii de intuneric sau in spatii inguste, atunci cand nu poti vedea slotul si modul in care trebuie sa introduci cablul.

Cablul celor de la Truffol functioneaza, dupa cum se poate vedea si in clipul video de mai sus, fara probleme, cu toate ca nu se stie momentan daca a fost certificat de catre Apple sau daca este si fiabil. Desigur, acest tip de capblu este compatibil cu toate produsele Apple care folosesc conectori Lightining (iPhone 5 – sau mai nou, iPad 4 sau mai nou si anumite modele de iPod).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.