Mailbox 2.1 pentru iPhone si iPad – actualizare este disponibila pe App Store

0
157

Mailbox a fost si ramane una dintre cele mai bune aplicatii care permit administrarea casutelor postale electronice de pe iPhone si iPad, ea fiind atractiva pentru utilizatori nu doar prin interfata sa intuitiva, ci si prin functiile care iti transforma conturile de e-mail in liste cu sarcini. Trecand printr-o perioada mai lunga de timp in care nu s-a bucurat de actualizari, astazi compania Dropbox a publicat pe App Store o actualizare majora pentru aplicatia de pe App Store.

Mailbox 2.1 aduce utilizatorilor, in primul rand, posibilitatea de a vedea mesajele care sunt de tip spam si de a marca mesajele pe care le considera ca se catalogheaza in aceasta categorie a „nedoritelor”. De asemenea, aplicatia aduce suport pentru Passbook si mai ofera acum optiunea de a sterge permanent anumite mesaje din cosul de gunoi sau dosarul „spam”. Cea mai noua actualizare a Mailbox este una focusata si pe extinderea traducerilor, aplicatia fiind acum tradusa in 19 limbi, printre care se numara chineza, olandeza, franceza, germana, spaniola, rusa, suedeza, italiana si, desigur, engleza (limba romana nu se numara printre aceste 19 limbi). La final, versiunea 2.1 a aplicatiei Mailbox vine cu corecturi de probleme si imbunatatiri pentru performante.

Pentru a face actualizarea la versiunea 2.1 a aplicatiei Mailbox, trebuie ca de pe dispozitivul dvs. cu iOS sa deschideti App Store, sa accesati sectiunea Updates, unde va aparea titlul aplicatiei alaturi de butonul Update, pe care trebuie sa il atingeti. Daca nu aveti aplicatia descarcata, accesati linkul de mai jos pentru a o descarca acum:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.