Trecand printr-o perioada scurta de testare cu dezvoltatorii de aplicatii, versiunile 7.0.6 si 6.1.6 ale Safari pentru OS X Mavericks si, respectiv, OS X Mountain Lion si OS X Lion au fost lansate pentru toata lumea aseara, alaturi de OS X 10.9.5 beta 3. Potrivit companiei Apple, cea mai noua actualizare disponibila pentru Safari contine imbunatatiri in privinta securitatii, un aspect care ar trebui sa ne intereseze pe toti. In lista cu notitele lansarii, Apple nu face mai multe specificatii, insa pe pagina web adresata actualizarilor de securitate specifica faptul ca noile versiuni ale Safari adreseaza probleme multiple de coruptie a memoriei ce au existat in WebKit.

Posesorii de Mac-uri cu OS X 10.9 Mavericks sau OS X 10.8 Mountain Lion/OS X 10.7 Lion vor putea face actualizarea la Safari 7.0.6 sau Safari 6.1.6 fie prin intermediul sistemului Actualizare software al OS X, fie prin intermediul site-ului web al Apple. Actualizarea este, desigur, una recomandata tuturor.

Trebuie specificat faptul ca acestea nu sunt ultimele actualizari pe care Safari le va primi pentru vechile versiuni ale OS X (vechi in conditiile in care in curand va fi lansat OS X Yosemite si Safari 8 pentru OS X). Safari 7.1 si 6.2 sunt testate in prezent cu dezvoltatorii de aplicatii si ele urmeaza sa aduca multiple imbunatatiri si corecturi de probleme. Lansarea acestor actualizari ramane momentan incerta.

LASĂ UN COMENTARIU

Introdu comentariul tău
Introdu numele tău aici

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.