iPhone 6 urmeaza sa vina si cu un nou adaptor de alimentare USB

0
700

In ultimele zile am vazut in cateva randuri mai multe imagini ce ne prezentau o noua componenta pe care Apple o va include in pachetul dispozitivului ce urmeaza sa fie prezentat pe 9 septembrie – iPhone 6. Un cablu de alimentare cu un conector USB reversibil urmeaza sa fie lansat peste numai 2 saptamani, acesta oferind avantajul introducerii conectorului in orice directie in sloturile USB traditionale ale adaptoarelor de alimentare si computerelor. Impreuna cu noul cablu, se pare ca Apple va introduce in cutia iPhone 6 si un nou adaptor pentru alimentare.

new_usb_charger adaptor

Imaginea de mai sus a fost postata de un utilizator al retelei sociale Weibo din China si ea ne prezinta un adaptor de alimentare USB de 5W redesenat, cel putin in varianta comercializata in Statele Unite si alte cateva tari. Acest adaptor are o forma similara adaptorului comercializat in prezent in Austrralia, fiind mult mai rotunjit la colturi si inlude doua adancituri pe partile laterale astfel incat sa poata fi scos mai usor din priza.

Provenienta adaptorului – China – nu ne poate face sa excludem posibilitatea ca el sa fie unul contrafacut, insa el foloseste semnatura Apple „Design by Apple in California” si alte texte folosite de regula, in acest format, numai de compania americana pe produsele sale originale. Imaginea comparativa de mai jos arata cat de asemanatoare vor fi acum adaptoarele din SUA si cele din Australia, insa ridica si un semn de intrebare: va modifica Apple forma tuturor adaptoarelor de alimentare de 5W?

Comparatie intre actualul adaptor de alimentare australian si noul adaptor de alimentare din SUA
Comparatie intre actualul adaptor de alimentare australian si noul adaptor de alimentare din SUA

Adaptorul european pentru iPhone are o forma cu totul si cu totul diferita, insa si acesta ar putea sa fie schimbat usor avand in vedere noile imagini prezentate. Exista posibilitatea ca actualizarea adaptoarelor sa se faca si datorita noilor conectori USB din cablurile de alimentare.

- Reclamă -